Menu Nokka
MENU NOKKA
Nokka-menussa kiteytyy koko ruokafilosofiamme: sesongin mukaan villinä kasvanutta kalaa, riistaa, yrttejä ja marjoja yhdistettynä vastuullisesti kasvatettuihin pientuottajien raaka-aineisiin.
PARASTA METSÄSTÄ JA VESISTÄ

KOTKA

Katajagraavattua siikaa ja fermentoitua omenakastiketta

MALMGÅRD

Metsäsieniemmer ja Grand Reserve -juustoa

SAIJA

Sallan villiporoa, savustettua poronkuukastiketta ja puolukkaa

METSÄ

Auringonkukansiemenfrangipane ja tuoksusimakejäätelöä

89

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.

SVARFVARS

Maa-artisokkatartaletti ja suolattua punaherukkaa

MALMGÅRD

Metsäsieniemmer ja Grand Reserve -juustoa

MYRSKYLÄ

Sipulipelmenejä, härkäpaputempeä ja tummaa sipulilientä

METSÄ

Auringonkukansiemenfrangipane ja tuoksusimakejäätelöä


74

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.
À LA CARTE
Listallamme on sesongin parhaat antimet ja Nokan erikoisuudet, kuten itse valmistettu charcuterie. Erikoisraaka-aineiden saatavuuden mukaan vaihtuva Chef’s Choice -annos on Nokan parasta luksusta.
VILLIÄ JA VASTUULLISESTI KASVATETTUA PARHAIMMILLAAN

ALKURUOKIA

KOTKA

Katajagraavattua siikaa ja fermentoitua omenakastiketta

21

SVARFVARS

Maa-artisokkatartaletti ja suolattua punaherukkaa

19

ÄYSTÖ

Hirvitartar ja kylmäsavustettua kirjolohenmätiä

24

SUOMI FINLAND

Nokan pientilalautanen

24

BÅTSFJORD

Kuningasrapua, kukkakaali-omenapyreetä ja marinoitua fenkolia

34


PÄÄRUOKIA

SAIJA

Sallan villiporoa, savustettua poronkuukastiketta ja puolukkaa

46

SUOMENLAHTI

Paistettua villikalaa ja kuningasrapu-fenkoliraguta

36

MYRSKYLÄ

Sipulipelmenejä, härkäpaputempeä ja tummaa sipulilientä

30

CHEF’S CHOICE

Kysy päivän erikoinen






JÄLKIRUOKIA

METSÄ

Auringonkukansiemenfrangipane ja tuoksusimakejäätelöä

14

LAITILA

Ruusumarenkia ja vuohenjugurttijäätelöä

14

HAKANIEMI

Kotimaisia juustoja

15

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.
LOUNAS
Kaikki Nokan menut ovat saatavilla myös lounaalla.
Tarjoilemme lounasta perjantaisin.

ALKUUN

Maa-artisokkakeittoa ja omenaa

14

Peurabresaolaa, mäntymajoneesia ja sieniä

14




PÄÄRUUAKSI

Paistettua villikalaa ja kuningasrapu-fenkoliraguta

29

Hirveä Äystöstä, selleriä ja Grand Veneur-kastiketta

29

Sipulipelmenejä, härkäpaputempeä ja tummaa sipulilientä                            

29




MAKEAA

Karpalopiirakkaa ja valkosuklaajäätelöä

12

3 ruokalajia

49

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.

MENU NOKKA

LUE LISää

MENU GREEN

LUE LISää

À LA CARTE

LUE LISää