Menu Nokka
MENU NOKKA
Nokka-menussa kiteytyy koko ruokafilosofiamme: sesongin mukaan villinä kasvanutta kalaa, riistaa, yrttejä ja marjoja yhdistettynä vastuullisesti kasvatettuihin pientuottajien raaka-aineisiin.
PARASTA METSÄSTÄ JA VESISTÄ

NAUVO

Piipanojan kylmäsavustettua kirjolohta, kyssäkaalia ja piparjuurikastiketta

PUULAVESI

Peruna-tattariblini ja muikunmätiä

SAIJA

Sallan villiporoa Tuntsalta, puikulaperunaa ja puolukkaa

RAATTAMA

Talvihedelmäkakkua, Jaloviina -karamelliä ja hillakermajäätelöä

89

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.

SVARFVARS

Sipuli- tarte tatin ja tummaa sipulilientä

MALMGÅRD

Peruna-tattariblini ja metsäsienisalaattia

KARJAA

Uuniselleri-ruistempura, grillattua osterivinokasta ja savupunajuuriBBQ

RAATTAMA

Talvihedelmäkakkua, Jaloviina -karamelliä ja hillakermajäätelöä


74

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.
À LA CARTE
Listallamme on sesongin parhaat antimet ja Nokan erikoisuudet, kuten itse valmistettu charcuterie. Erikoisraaka-aineiden saatavuuden mukaan vaihtuva Chef’s Choice -annos on Nokan parasta luksusta.
VILLIÄ JA VASTUULLISESTI KASVATETTUA PARHAIMMILLAAN

ALKURUOKIA

NAUVO

Piipanojan kylmäsavustettua kirjolohta, kyssäkaalia ja piparjuurikastiketta

21

PUULAVESI

Peruna-tattariblini ja muikunmätiä

24

SVARFVARS

Sipuli- tarte tatin ja tummaa sipulilientä

18

SAIJA

Grillattua poronsydäntatakia

24

SUOMI FINLAND

Nokan pientilalautanen

24



PÄÄRUOKIA

SAIJA

Sallan villiporoa Tuntsalta, puikulaperunaa ja puolukkaa

46

SUOMENLAHTI

Ruskistetussa voissa haudutettua villikalaa, paahdettua maa-artisokkaa ja kylmäsavustettua hauenmätiä

36

KARJAA

Uuniselleri-ruistempura, grillattua osterivinokasta ja savupunajuuriBBQ

30

CHEF’S CHOICE

Kysy päivän erikoinen






JÄLKIRUOKIA

RAATTAMA

Talvihedelmäkakkua, Jaloviina -karamelliä ja hillakermajäätelöä

14

HAKANIEMI

Kotimaisia juustoja

15

KIIPULA

Maa-artisokkapuffetti, tummaa suklaata ja herukkaa

14

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.
LOUNAS
Kaikki Nokan menut ovat saatavilla myös lounaalla.
Lounas on tarjolla viikoittain keskiviikosta perjantaihin.

ALKUUN

Kermaista madekeittoa

14

Riimiporoa, kanttarelleja ja vuohen Gruyère-juustoa

14




PÄÄRUUAKSI

Paistettua villikalaa kuorrutettuna piparjuuri-tillivoilla sekä kyssäkaalia ja omenaa

29

Hirven paistia ja ylikypsää potkaa sekä mustajuurta ja lehtikaalia

29

Uuniselleri-ruistempura, grillattua osterivinokasta ja savupunajuuriBBQ

29




MAKEAA

Korvapuusti ja kotitekoista vaniljajäätelöä

10

3 ruokalajia

49

Peruna-tattariblini ja muikunmätiä

+10

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.

MENU NOKKA

LUE LISää

MENU GREEN

LUE LISää

À LA CARTE

LUE LISää