Nokan äitienpäivälounas / Nokka Mother’s Day Lunch

Illalliselämys kaikille aisteille

Haluatko hemmotella itseäsi ja ystäviäsi erityisellä, yksilöllisellä tavalla hyvän ruoan ja juoman parissa? Tule kokemaan illalliselämys Nokan Chef Tablessa.

Järjestämme eksklusiivisia Chef Table -illallisia, joissa Nokan oma huippukokki valmistaa illallisen vain sinua ja seuruettasi varten varatussa Nokan yläkerran erilliskeittiössä. Keittiössä on lämmin ja tiivis tunnelma, sillä kaikki istumapaikat ovat vain metrin tai kahden päässä kokista hänen työpisteensä ympärillä.
Illallisen valmistumista seurataan kaikilla aisteilla aivan lähietäisyydeltä. Nähdään miten kokki valmistaa erikoisillallisen annokset ja kertoo niin raaka-aineista kuin annoksen valmistamisesta. Ruokien teemat noudattavat Ravintola Nokan periaatteita: Pohjolan parhaat raaka-aineet, kuten villiä riistaa ja kalaa sekä vastuullisesti kasvatettua luomulihaa ja kasviksia.
Erona Nokan varsinaiseen menuun Chef Table -illallisella käytetään myös harvinaisempia ja vaikeasti saatavia raaka-aineita, erityisesti riistaa, jota ei saada riittävästi alakerran ison keittiön tarpeisiin. Pitkän kaavan mukaan rakennetulla illallisella pääsee maistelemaan erilaisia herkkuja, koska annoksia on reilusti enemmän kuin normaalissa menussa.
Makumatka annosten saloihin on myös seikkailu, sillä jokainen annos alkaa selvitä vasta sitten, kun kokki alkaa valmistaa sitä silmienne edessä ja uudet tuoksut täyttävät keittiön. Chef Table -illallisen yhteyteen on mahdollista järjestää myös tutustuminen Nokan viinikellariin sekä viininmaistelu.
Nokan yläkerran erilliskeittiöön mahtuu kahdeksan ruokailijaa. Minimissään illallinen katetaan kuudelle. Chef Table -illallinen rakentuu niin, että koko seurueelle tarjoillaan sama menu. Ilta alkaa aperitiiveilla Nokan yläkerran loungessa. Aperitiivien jälkeen siirrymme keittiön puolelle nauttimaan herkullisesta elämyksestä.


Itse valmistettu elämysillallinen huippukokin ohjauksessa
Nokan yläkerran erilliskeittiö sopii Chef Table -illallisten lisäksi myös muuhun herkutteluun ja ruoasta oppimiseen.
Kokka-elämyskeittiö tarjoaa mahdollisuuden astetta parempaan kokkikurssiin, jolloin valmistetaan illallinen yhdessä huippukokin kanssa, hänen ammattimaisessa ohjauksessaan.
Kokkauskoulun aikana kokki kertoo raaka-aineista, opettaa niiden käsittelyä sekä neuvoo ja auttaa ruokien valmistuksessa ja esillepanossa. Nokan viiniasiantuntija kertoo ruokiin sopivista viineistä. Kun kaikki ruoat on saatu valmiiksi, on aika istuutua pöytään ja nauttia ruoasta ja palvelusta, kun henkilökuntamme tarjoilee ruoat ja juomat.
Elämysillallisen päätteeksi mukaan saa illallisen reseptit ja valmistusohjeet, jotta samat annokset voi tehdä uudestaan myöhemmin kotona.
Kaikkiin menuihin on saatavilla Nokan viiniasiantuntijan räätälöimä viinipaketti ja viinien esittely illallisen aikana.