Menu Nokka
MENU NOKKA
Nokka-menussa kiteytyy koko ruokafilosofiamme: sesongin mukaan villinä kasvanutta kalaa, riistaa, yrttejä ja marjoja yhdistettynä vastuullisesti kasvatettuihin pientuottajien raaka-aineisiin.
PARASTA METSÄSTÄ JA VESISTÄ

RAUMA

Rakkohaurusuolattua siikaa, lasimestarin kasviksia ja kylmäsavustettua hauenmätiä

MALMGÅRD

Emmervehnää, metsäsieniä ja Grand Reserve-juustoa

SAIJA

Sallan villiporoa ja mustaherukkaa

RAATTAMA

Paahdettua marenkia, lakkoja ja tyrniä

89

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.

SVARFVARS

Paahdettua maa-artisokkaa ja ruskeavoimajoneesia

MALMGÅRD

Emmervehnää, metsäsieniä ja Grand Reserve-juustoa

UUSIMAA

Härkäpapu-uunipunajuurikroketteja, mustajuurta ja sellerinlehtipiimäkastiketta

RAATTAMA

Paahdettua marenkia, lakkoja ja tyrniä


72

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.
À LA CARTE
Listallamme on sesongin parhaat antimet ja Nokan erikoisuudet, kuten itse valmistettu charcuterie. Erikoisraaka-aineiden saatavuuden mukaan vaihtuva Chef’s Choice -annos on Nokan parasta luksusta.
VILLIÄ JA VASTUULLISESTI KASVATETTUA PARHAIMMILLAAN

ALKURUOKIA

RAUMA

Rakkohaurusuolattua siikaa, lasimestarinkasviksia ja kylmäsavustettua hauenmätiä

19

SVARFVARS

Paahdettua maa-artisokkaa ja ruskeavoimajoneesia

18

NOKKA

Charcuterie

24

MALMGÅRD

Emmervehnää, metsäsieniä ja Grand Reserve -juustoa

17






PÄÄRUOKIA

SAIJA

Sallan villiporoa ja mustaherukkaa

42

ITÄMERI

Paistettua villikalaa, maa-artisokkaa ja tummaa rapu-fenkolikastiketta

36

UUSIMAA

Härkäpapu-uunipunajuurikroketteja, mustajuurta ja sellerinlehti-piimäkastiketta

30

CHEF’S CHOICE

Kysy päivän erikoinen






JÄLKIRUOKIA

RAATTAMA

Paahdettua marenkia, lakkoja ja tyrniä

14

HAKANIEMI

Kotimaisia juustoja

14

KANAVARANTA 7F

Nokan jäätelöä

9

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.
LOUNAS
Kaikki Nokan menut ovat saatavilla myös lounaalla.
Lounas on tarjolla viikoittain keskiviikosta perjantaihin.

ALKUUN

Charcuterie

9

Maa-artisokkakeittoa ja Åkerö-omenaa

9




PÄÄRUUAKSI

Osso bucoa hirvestä, juuriselleriä ja Grand veneur -kastiketta

26

Paistettua villikalaa, savukalalla maustettua puikulaa ja marinoitua kurkkua

26

Emmervehnää, matsutakea ja vuohen Gruyère-juustoa

26




MAKEAA

Suklaafondant ja samettikukkaöljyä

9


3 ruokalajia

39

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.

MENU NOKKA

LUE LISää

MENU GREEN

LUE LISää

À LA CARTE

LUE LISää