Menu Nokka
MENU NOKKA
Nokka-menussa kiteytyy koko ruokafilosofiamme: sesongin mukaan villinä kasvanutta kalaa, riistaa, yrttejä ja marjoja yhdistettynä vastuullisesti kasvatettuihin pientuottajien raaka-aineisiin.
PARASTA METSÄSTÄ JA VESISTÄ

NAUVO

Piipanojan kylmäsavustettua kirjolohta, kyssäkaalia ja piparjuurikastiketta

PUULAVESI

Peruna-tattariblini ja muikunmätiä

TYPPYRÄ

Poroa Palojärven palkiselta, uuniselleriä ja puolukkaa

RAATTAMA

Hillaa, Jaloviina-karamellikakkua ja kermajäätelöä

89

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.

SVARFVARS

Maa-artisokkatartaletti ja suolattua punaherukkaa

MALMGÅRD

Peruna-tattariblini ja metsäsienisalaattia

MYRSKYLÄ

Sipulipelmenejä, härkäpaputempeä ja tummaa sipulilientä

RAATTAMA

Hillaa, Jaloviina-karamellikakkua ja kermajäätelöä


74

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.
À LA CARTE
Listallamme on sesongin parhaat antimet ja Nokan erikoisuudet, kuten itse valmistettu charcuterie. Erikoisraaka-aineiden saatavuuden mukaan vaihtuva Chef’s Choice -annos on Nokan parasta luksusta.
VILLIÄ JA VASTUULLISESTI KASVATETTUA PARHAIMMILLAAN

ALKURUOKIA

NAUVO

Piipanojan kylmäsavustettua kirjolohta, kyssäkaalia ja piparjuurikastiketta

21

RAASEPORI

Maa-artisokkatartaletti ja suolattua punaherukkaa

19

ÄYSTÖ

Hirvitartar, mäntymajoneesia ja karhunlaukanmarjoja

24

SUOMI FINLAND

Nokan pientilalautanen

24

BÅTSFJORD

Kuningasrapua, omenaa ja fenkolia

34


PÄÄRUOKIA

TYPPYRÄ

Poroa Palojärven palkiselta, uuniselleriä ja puolukkaa

46

SUOMENLAHTI

Paistettua villikalaa ja kuningasrapua

36

MYRSKYLÄ

Sipulipelmenejä, härkäpaputempeä ja tummaa sipulilientä

30

CHEF’S CHOICE

Kysy päivän erikoinen






JÄLKIRUOKIA

RAATTAMA

Hillaa, Jaloviina-karamellikakkua ja kermajäätelöä

14

KARJAA

Palsternakkapuffetti, paahdettua valkosuklaata ja vadelmaa

14

HAKANIEMI

Kotimaisia juustoja

15

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.
LOUNAS
Kaikki Nokan menut ovat saatavilla myös lounaalla.
Tarjoilemme lounasta perjantaisin.

ALKUUN

Kermaista madekeittoa

14

Peruna-tattariblini ja sienisalaattia (muikunmädillä +10)

14




PÄÄRUUAKSI

Kermaista madekeittoa

24

Paistettua villikalaa ja kuningasrapua

29

Peuraa, selleriä ja Grand Veneur-kastiketta

29

Sipulipelmenejä, härkäpaputempeä ja tummaa sipulilientä                            

29




MAKEAA

Hillaa, Jaloviina-karamellikakkua ja kermajäätelöä

12

3 ruokalajia

49

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.

MENU NOKKA

LUE LISää

MENU GREEN

LUE LISää

À LA CARTE

LUE LISää