Menu Nokka
MENU NOKKA
Nokka-menussa kiteytyy koko ruokafilosofiamme: sesongin mukaan villinä kasvanutta kalaa, riistaa, yrttejä ja marjoja yhdistettynä vastuullisesti kasvatettuihin pientuottajien raaka-aineisiin.
PARASTA METSÄSTÄ JA VESISTÄ

PUULAVESI

Perunabriossia, muikunmätiä ja punasipulia

JALASJÄRVI

Paahdettua sipulilientä ja Grand Reserve -juustolla maustettua puikulaperunapyreetä

RÄNTSELMÄNSELKÄ

Sallan villiporoa ja tummaa karpalokastiketta

RAATTAMA

Hilla-valkosuklaamoussea ja tyrniä

89

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.

SVARFVARS

Perunabriossia, punajuurta, auringonkukansiementahinia ja karhunlaukkaa

JALASJÄRVI

Paahdettua sipulilientä ja Grand Reserve -juustolla maustettua puikulaperunapyreetä

MALMGÅRD

Paistettua kauratempeä ja metsäsieni xo-kastiketta

RAATTAMA

Hilla-valkosuklaamoussea ja tyrniä


74

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.
TASTE OF NOKKA
Nokan helmet kotimaisista raaka-aineista, villistä kalasta ja riistasta. Vaihtuva 8 ruokalajin erikoismenu.
Villit suomalaiset raaka-aineet upeimmillaan

Pitkä makumatka Nokan ja keittiöpäällikkö Ari Ruohon ruokafilosofian ytimeen, joka rakentuu sesongin parhaista raaka-aineista sekä metsän ja vesien ainutlaatuisista villeistä herkuista. Annokset ja menu vaihtuvat sesongin mukaan.

Tarjolla rajattu määrä. Ei saatavilla vegaanisena tai kasvismenuna.



MENU

129



VIINIT

99

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.
À LA CARTE
Listallamme on sesongin parhaat antimet ja Nokan erikoisuudet, kuten itse valmistettu charcuterie. Erikoisraaka-aineiden saatavuuden mukaan vaihtuva Chef’s Choice -annos on Nokan parasta luksusta.
VILLIÄ JA VASTUULLISESTI KASVATETTUA PARHAIMMILLAAN

ALKURUOKIA

PUULAVESI

Perunabriossia, muikunmätiä ja punasipulia

26

JALASJÄRVI

Paahdettua sipulilientä ja Grand Reserve -juustolla maustettua puikulaperunapyreetä

21

RÄNTSELMÄNSELKÄ

Porotataki ja poro XO-kastiketta

25

SUOMI FINLAND

Nokka Snacks

25




PÄÄRUOKIA

RÄNTSELMÄNSELKÄ

Sallan villiporoa ja tummaa karpalokastiketta

46

SUOMENLAHTI

Paistettua villikalaa, ruskeavoikastiketta ja pikkelöityä kyssäkaalia

37

MALMGÅRD

Paistettua kauratempeä ja metsäsieni xo-kastiketta

32

CHEF’S CHOICE

Kysy päivän erikoinen






JÄLKIRUOKIA

KATAJANOKKA

Mallas-suklaatartaletti

15

RAATTAMA

Hilla-valkosuklaamoussea ja tyrniä

15

HAKANIEMI

Kotimaisia juustoja

15

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.
LOUNAS
Kaikki Nokan menut ovat saatavilla myös lounaalla.
Lounas on tarjolla viikoittain keskiviikosta perjantaihin.

ALKUUN

Herkkutattia emmervehnää ja Grand reserve-juustoa

14

Punajuuritartar, lipstikkaa ja karhunlaukkaa

14




PÄÄRUUAKSI

Paistettua villikalaa, ruskeavoikastiketta, kyssäkaalia ja piparjuurta

29

Hirveä Äystöstä, selleriä ja Grand Veneur -kastiketta

29

Paistettua ja fermentoitua kauraa ja metsäsieni xo-kastiketta                     

29




MAKEAA

Tuoksusimake crème caramel

12

3 ruokalajia

49

LUE LISÄÄ RAAKA-AINEISTAMME JA VASTUULLISUUDESTA:
Meille puhtaat maut ja eettiset raaka-aineet
ovat sydämenasia.

MENU NOKKA

LUE LISää

MENU GREEN

LUE LISää

TASTE OF NOKKA

LUE LISää

À LA CARTE

LUE LISää