Nokka Chef Table
NOKKA
CHEF TABLE
Illalliselämys

Tule kokemaan illalliselämys Nokan Chef Tablessa

Haluatko hemmotella itseäsi ja ystäviäsi erityisellä, yksilöllisellä tavalla hyvän ruoan ja juoman parissa?

Ravintola Nokan oma huippukokki ja yläkerran erilliskeittiö varataan vain sinulle ja seurueellesi. Chef valmistaa usean ruokalajin elämysillallisen Chef Tablen ääressä ravintola Nokan yksityiskeittiössä. Pitkän kaavan erikoismenussa ovat mukana pohjolan parhaat raaka-aineet ja Nokan viinikellarin helmet. Nokan sommelier esittelee illallisen viinit ja kertoo niiden sovittamisesta jokaiseen annokseen.

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen
ja intiimi ruokaelämys!


Keittiöön mahtuu kahdeksan ruokailijaa. Minimissään illallinen katetaan kuudelle. Chef Table -illallinen rakentuu niin, että koko seurueelle tarjoillaan sama menu. Ilta alkaa aperitiiveilla Nokan yläkerran loungessa. Aperitiivien jälkeen siirrymme keittiön puolelle nauttimaan herkullisesta elämyksestä. Illallisen lomassa voit lähietäisyydeltä seurata kokin toimintaa ja pääset nauttimaan illallisesta ja sen valmistamisesta kaikilla aisteilla.

HINTA 169 / HLÖ + JUOMAT
TIEDUSTELUT JA VARAUKSET MYYNTIPALVELUSTAMME
+358 9 6128 5600
tai info@nokkahelsinki.fi

HALUATKO TOTEUTTAA CHEF TABLE ILLALLISEN KOTONASI? 

Haluatko, että Nokan keittiömestari tulee varusteineen ja raaka-aineineen ja toteuttaa Chef Table -illallisen kotonasi tai muussa sopivassa tilassa, olipa kyseessä juhlapaikka tai vaikkapa vene?

PYYDÄ TARJOUS:

NOKKA@NOKKAHELSINKI.FI