Tapahtumat Nokassa
TAPAHTUMAT
NOKASSA

Kaupungissa meren äärellä

NOKAN MONIKÄYTTÖISET JUHLATILAT

Vietä perhe- tai yritystilaisuutesi Helsingin parhaimmalla paikalla meren äärellä. Monikäyttöinen salimme sopii oivallisesti persoonallisiin häihin, synttäreihin ja muihin merkkipäiviin.

Ravintolamme yläkerran intiimimmässä tilassa voi nauttia pienemmällä porukalla villeistä ja vastuullisesti tuotetuista, suomalaisista raaka-aineista valmistetuista herkuista.

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen: 
+358 9 6128 5600 

info@nokkahelsinki.fi

NOKAN
JUHLAT
KUVAT: DORIT Salutskij

ikimuistoinen JUHLA

HUIPPURUOKA TEKEE JUHLAN

Ravintola Nokan tunnelmalliset tilat ovat omiaan romanttista ja intiimiä hääjuhlaa tai muuta tärkeää tapahtumaa varten.

Juhlan kuin juhlan kruunaavat valkoiset pöytäliinat ja Nokan loistoruoat. Keittiömme valmistaa juuri teille sopivan menun toiveidenne mukaan. Kerromme mieluusti lisää ja räätälöimme juuri teidän näköisenne juhlat.

info@nokkahelsinki.fi

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen: 
+358 9 6128 5600 

KOKOUS
NOKASSA

RÄÄTÄLÖITY KOKONAISUUS

KOKOUS JA KOKKAUSTA HUIPPUKOKIN OPASTUKSELLA

Ravintola Nokan idylliseen tiilimakasiinimiljööseen taidolla toteutettu ja hyvin varustettu elämyskeittiö Kokka saattaa olla juuri oikea paikka seuraavalle unohtumattomalle tilaisuudellenne, olipa kyseessä yhteishengen nostatus tiimipäivässä tai muu paremman luokan palaveri. Tilassa on videotykki, valkokangas, fläppitaulu sekä langaton nettiyhteys.

Päivän voi aloittaa kokouksella ja sisällyttää siihen yhteisen kokkaushetken, jossa rennossa tunnelmassa kokataan ammattilaisten ohjauksella maistuva lounas tai illallinen.

Lounaskokkauksessa tärkeää on sujuvuus ja että aikataulu pitää, siksi vietämme keittiössä noin puoli tuntia ja siinä ajassa valmistamme alkuruoan ja pääruoan. Koko päivän kestävän tai iltapäiväkokouksen päätteeksi sopii illallisen valmistaminen ja nauttiminen pidemmän kaavan mukaan.

Kokka sopii kokouspaikaksi 10–12 hengelle.

Suuremmat ryhmät mahtuvat pitämään kokousta ravintolan rauhallisessa ja tunnelmallisessa takasalissa, jonne voidaan rakentaa paikat 14–30 henkilölle. Kokoukseen on helppo yhdistää Nokan keittiö valmistamat huippuateriat, oli tarve sitten aamiaiselle, lounaalle tai illalliselle.

Pyydä tarjous myyntipalvelustamme:
+358 9 6128 5600

info@nokkahelsinki.fi