Viinibaari
Nokka Chef Table
Kokka-elämysillallinen
Lahjakortti
COVID 19
Kanavaranta 7 F
+358 9 6128 5600
nokka@nokkahelsinki.fi
ELÄMYS-
ILLALLINEN
ITSE VALMISTETTU ELÄMYSILLALLINEN
Perinteisen ravintolakokemuksen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden astetta parempaan kokkikurssiin, jossa oma ryhmänne valmistaa ravintolan yläkerran erillisessä Kokka-keittiössämme illallisen yhdessä huippukokin kanssa, hänen ammattimaisessa ohjauksessaan. Kokkauskoulun aikana kokki kertoo raaka-aineista, opettaa niiden käsittelyä sekä neuvoo ja auttaa ruokien valmistuksessa ja esillepanossa. Nokan viiniasiantuntija kertoo ruokiin sopivista viineistä. Ja kun kaikki ruoat on saatu valmiiksi, on aika istuutua pöytään ja nauttia ruoasta ja palvelusta, kun henkilökuntamme tarjoilee ruoat ja juomat seurueellenne.
Elämysillallisen päätteeksi saatte mukaanne illallisen reseptit ja valmistusohjeet, jotta voitte tehdä samat annokset uudestaan myöhemmin kotona.
Kokka-elämysillallisten esimerkkiteemoja
Metsästä pöytään
Illallinen, jossa pääosassa ovat metsän antimet ja erityisesti riistaliha. Opi käyttämään riistaa eri tavoin ja valmistamaan siitä herkullinen ja monipuolinen ateria.
Peuratartar ja katajamajoneesia
Grillattua peuransydäntä ja maa-artisokkaa
Peuraa ja Grand Venuer -kastiketta
Samettikukkaa ja tattarihunajaa
149 + juomat / henkilö
Villiruoka
Ylellinen menu kotimaisista luonnon antimista. Nokan huippukokki opastaa marjojen, sienten, kalan ja riistan käsittelyssä ja oikeassa valmistamisessa.
Kuhaa ja tyrniä
Metsäsientä ja emmervehnää
Sorsanrintaa ja mustaherukkaa
Mustikkaa ja villiyrttijäätelöä
149 + juomat / henkilö
Veden viljaa
Menu, jonka päätähtenä ovat sesongin kotimaiset kalat ja Varanginvuonon kuningasrapu. Huippukokki neuvoo ja näyttää mallia kalan käsittelyssä sekä täydellisessä kypsentämisessä eri menetelmin.
Päivän kalaa, lasimestarin kasviksia ja tilli-piimäkastiketta
Saariston kesäkeittoa
Paistettua päivän kalaa ja kylmäsavustettua hauenmätiä
Tyrniohukaisia ja maitosuklaajäätelöä
149 + juomat / henkilö
Nokasta häntään
Tutustutaan riistaeläinten vähemmän käytettyihin osiin ja niiden käyttämiseen keittiössä. Kokenut riistakokki neuvoo ja auttaa teitä valmistamaan illallisen esimerkiksi kielestä, maksasta ja sydämestä.
Valitse alla olevista neljän ruokalajin menu:
149 + juomat / henkilö
tai kuuden ruokalajin menu:
179 + juomat / henkilö.
Riistapatee
Riistaliemi ja sienipelmenit
Haudutettua peuran kieltä ja uuniselleriä
Grillattua peuransydäntä ja sieniä
Peuranvasan maksaa / munuaiset ja kataja-bearnaisekastiketta
Kardemumma-rahkajäätelöä ja uuniomenaa
Villinä vegeen
Kokkaillaan yhdessä maukkaita sesongin kasvisherkkuja, menu päivittyy sesongin mukaan.
Paahdettua punajuurta ja auringonkukansiemeniä
Metsäsieniä ja emmervehnää
Härkäpapukroketteja, kaalikääryle ja piimäkastiketta
Mustikkaruispaistos ja vaniljajäätelöä
149 + juomat / henkilö
Innostuitko kokkauskurssista, mutta haluat jotain muuta kuin esimerkeissä? Ota yhteyttä, niin voimme suunnitella yhdessä juuri ryhmällenne sopivan teeman ja menun.
Kaikkiin menuihin on saatavilla Nokan viiniasiantuntijan räätälöimä viinipaketti ja viinien esittely illallisen aikana.
Kokkaamiseen kuluu aikaa vähintään kaksi tuntia, koko tapahtumaan kannattaa varata viisi tuntia aikaa.
KOKKA-ELÄMYSILLALLINEN SOPII 6–12 HENGEN RYHMILLE.
+358 9 6128 5600
tai info@nokkahelsinki.fi