Kokka-elämysillallinen
KOKKA-
ELÄMYS-
ILLALLINEN
huippukokin ohjauksessa

ITSE VALMISTETTU ELÄMYSILLALLINEN

Perinteisen ravintolakokemuksen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden astetta parempaan kokkikurssiin, jossa oma ryhmänne valmistaa ravintolan yläkerran erillisessä Kokka-keittiössämme illallisen yhdessä huippukokin kanssa, hänen ammattimaisessa ohjauksessaan. Kokkauskoulun aikana kokki kertoo raaka-aineista, opettaa niiden käsittelyä sekä neuvoo ja auttaa ruokien valmistuksessa ja esillepanossa. Nokan viiniasiantuntija kertoo ruokiin sopivista viineistä. Ja kun kaikki ruoat on saatu valmiiksi, on aika istuutua pöytään ja nauttia ruoasta ja palvelusta, kun henkilökuntamme tarjoilee ruoat ja juomat seurueellenne.

Elämysillallisen päätteeksi saatte mukaanne illallisen reseptit ja valmistusohjeet, jotta voitte tehdä samat annokset uudestaan myöhemmin kotona.

Kokka-elämysillallisten esimerkkiteemoja


Metsästä pöytään

Illallinen, jossa pääosassa ovat metsän antimet ja erityisesti riistaliha. Opi käyttämään riistaa eri tavoin ja valmistamaan siitä herkullinen ja monipuolinen ateria.

Katso menu

Peuratartar ja katajamajoneesia
Grillattua peuransydäntä ja maa-artisokkaa
Peuraa ja Grand Venuer -kastiketta
Samettikukkaa ja tattarihunajaa
149 + juomat / henkilö


Villiruoka

Ylellinen menu kotimaisista luonnon antimista. Nokan huippukokki opastaa marjojen, sienten, kalan ja riistan käsittelyssä ja oikeassa valmistamisessa.

Katso menu

Kuhaa ja tyrniä
Metsäsientä ja emmervehnää
Sorsanrintaa ja mustaherukkaa
Mustikkaa ja tuoksusimaketta
149 + juomat / henkilö


Veden viljaa

Menu, jonka päätähtenä ovat sesongin kotimaiset kalat ja Varanginvuonon kuningasrapu. Huippukokki neuvoo ja näyttää mallia kalan käsittelyssä sekä täydellisessä kypsentämisessä eri menetelmin.

Katso menu

Päivän kalaa & lasimestarin kasvikset
Tilli-piimäkastiketta
Kuningasrapua ja maa-artisokkaa
Paistettua päivän kalaa ja kylmäsavustettua hauenmätiä
Tyrniohukaiset ja maitosuklaajäätelöä
149 + juomat / henkilö


Nokasta häntään

Tutustutaan riistaeläinten vähemmän käytettyihin osiin ja niiden käyttämiseen keittiössä. Kokenut riistakokki neuvoo ja auttaa teitä valmistamaan illallisen esimerkiksi kielestä, maksasta ja sydämestä.

Katso menu

Riistapatee
Riistaliemi ja sienipelmenit
Haudutettua peurankieltä ja uuniselleriä
Grillattua peuransydäntä ja sieniä
Peuranvasan maksaa / munuaiset ja kataja-bearnaisekastiketta
Kardemumma-rahkajäätelöä ja uuniomenaa

Valitse näistä neljän ruokalajin menu:
149 + juomat / henkilö

tai kuuden ruokalajin menu:
179 + juomat / henkilö.


Innostuitko kokkauskurssista, mutta haluat jotain muuta kuin esimerkeissä? Ota yhteyttä, niin voimme suunnitella yhdessä juuri ryhmällenne sopivan teeman ja menun.

Kaikkiin menuihin on saatavilla Nokan viiniasiantuntijan räätälöimä viinipaketti ja viinien esittely illallisen aikana.

Kokkaamiseen kuluu aikaa vähintään kaksi tuntia, koko tapahtumaan kannattaa varata viisi tuntia aikaa.

KOKKA-ELÄMYSILLALLINEN SOPII 6–12 HENGEN RYHMILLE.

+358 9 6128 5600
tai info@nokkahelsinki.fi