Vastuullisuus
Viinibaari
Nokka Chef Table
Kokka-elämysillallinen
Lahjakortti
Kanavaranta 7 F
+358 9 6128 5600
sales@nokkahelsinki.fi
ELÄMYS-
ILLALLINEN
ITSE VALMISTETTU ELÄMYSILLALLINEN
Perinteisen ravintolakokemuksen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden astetta parempaan kokkikurssiin, jossa oma ryhmänne valmistaa ravintolan yläkerran erillisessä Kokka-keittiössämme illallisen yhdessä huippukokin kanssa, hänen ammattimaisessa ohjauksessaan. Kokkauskoulun aikana kokki kertoo raaka-aineista, opettaa niiden käsittelyä sekä neuvoo ja auttaa ruokien valmistuksessa ja esillepanossa. Nokan viiniasiantuntija kertoo ruokiin sopivista viineistä. Ja kun kaikki ruoat on saatu valmiiksi, on aika istuutua pöytään ja nauttia ruoasta ja palvelusta, kun henkilökuntamme tarjoilee ruoat ja juomat seurueellenne.
Elämysillallisen päätteeksi saatte mukaanne illallisen reseptit ja valmistusohjeet, jotta voitte tehdä samat annokset uudestaan myöhemmin kotona.
Kokka-elämysillallisten esimerkkiteemoja
Metsästä pöytään
Illallinen, jossa pääosassa ovat metsän antimet ja erityisesti riistaliha. Opi käyttämään riistaa eri tavoin ja valmistamaan siitä herkullinen ja monipuolinen ateria.
Riistatartar ja pikkelöityä kantarellia
Metsäsieniä ja emmervehnää
Peuraa ja Grand Veneur -kastiketta
Tyrnitiramisu
149 + juomat / henkilö
Villiruoka
Ylellinen menu kotimaisista luonnon antimista. Nokan huippukokki opastaa marjojen, sienten, kalan ja riistan käsittelyssä ja oikeassa valmistamisessa.
Kuhaa ja tyrniä
Metsäsieniä ja emmervehnää
Sorsanrintaa ja mustaherukkakastiketta
Tarte tatin ja villiyrttijäätelöä
149 + juomat / henkilö
Veden viljaa
Menu, jonka päätähtenä ovat sesongin kotimaiset kalat. Huippukokki neuvoo ja näyttää mallia kalan käsittelyssä sekä täydellisessä kypsentämisessä eri menetelmin.
Siikaa, lasimestarin kasviksia ja tilli-piimäkastiketta
Perunaletut ja muikkugubbröra
Paistettua päivän kalaa ja kylmäsavustettua hauenmätiä
Mustikkaruispaistos ja vaniljajäätelöä
149 + juomat / henkilö
Nokasta häntään
Tutustutaan riistaeläinten vähemmän käytettyihin osiin ja niiden käyttämiseen keittiössä. Kokenut riistakokki neuvoo ja auttaa teitä valmistamaan illallisen esimerkiksi kielestä, maksasta ja sydämestä.
Valitse alla olevista neljän ruokalajin menu:
149 + juomat / henkilö
tai kuuden ruokalajin menu:
179 + juomat / henkilö.
Riistapatee
Riistaliemi ja sienipelmenit
Haudutettua peuran kieltä ja uuniselleriä
Grillattua peuransydäntä ja sieniä
Peuranvasan maksaa / munuaiset ja kataja-bearnaisekastiketta
Kardemumma-rahkajäätelöä ja uuniomenaa
Villinä vegeen
Kokkaillaan yhdessä maukkaita sesongin kasvisherkkuja, menu päivittyy sesongin mukaan.
Paahdettua punajuurta ja kotijuustoa
Maa-artisokkaa ja kuusenkerkkähollandaisea
Perunagnoccheja, härkäpaputempeä, paahdettua purjoa ja lehtikaalipestoa
Marjaclafoutis
149 + juomat / henkilö
Villiyrttejä
Sesonkikurssi, tarjolla touko- ja kesäkuussa. Tutustutaan helposti tunnistettaviin villiyrtteihin ja miten niitä voi ottaa osaksi ruuanlaittoa tuomaan makuja ja ravintoaineita herkullisiin annoksiin.
Crudités ja kuusenkerkkämajoneesia
Nokkoscrêpes, maitohorsmaa ja hollandaisekastiketta
Peltopyytä, grillattua kevätsipulia ja karhunlaukka-salsa verdeä
Raparperipiirakkaa ja pihlajansilmujäätelöä
149 + juomat / henkilö
Innostuitko kokkauskurssista, mutta haluat jotain muuta kuin esimerkeissä? Ota yhteyttä, niin voimme suunnitella yhdessä juuri ryhmällenne sopivan teeman ja menun.
Kaikkiin menuihin on saatavilla Nokan viiniasiantuntijan räätälöimä viinipaketti ja viinien esittely illallisen aikana.
Kokkaamiseen kuluu aikaa vähintään kaksi tuntia, koko tapahtumaan kannattaa varata viisi tuntia aikaa.
KOKKA-ELÄMYSILLALLINEN SOPII 6–12 HENGEN RYHMILLE.
+358 9 6128 5600
tai info@nokkahelsinki.fi
Peruutusehdot
30 vrk ennen tilaisuutta kuluton peruutus
29-15 vrk ennen tilaisuutta peruttu tilaisuus – veloitamme 25% tilatusta
14-7 vrk ennen tilaisuutta peruttu tilaisuus – veloitamme 50% tilatusta
Alle 7 vrk ennen tilaisuutta peruttu tilaisuus – veloitamme 100% tilatusta
Henkilömäärän muutokset
Veloitamme kurssin kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun henkilömäärän mukaisesti