Nokan äitienpäivälounas / Nokka Mother’s Day Lunch

Vappumenu / May Day Menu

Juhlista kevättä Nokan vappupäivän menulla, johon olemme koonneet parhaita metsän ja vesien antimia. / Celebrate spring with Nokka May Day Menu. We’ve selected the finest small farm delicacies and wild fish and game for you.

Vappupäivän menu on tarjolla 1. toukokuuta kahdessa kattauksessa klo 12 ja 16 / May Day menu is served on May 1 in two settings at 12 and 4pm.


MENU

Sokerisuolattua kuhaa ja fermentoitua omenavoikastiketta
/
Tomaattitartaletti, kotijuustoa ja basilikaa

***

Grillattua roomansalaattia ja Grand Reserve -juustoa

***

Glaseerattua peltopyytä, varhaiskaalia ja lintukermakastiketta
/
Paistettua villikalaa, kukkakaaliflan, hiillostettua raparperia ja siianmätivoikastiketta
/
Friteerattua kauratempeä, Nokan kevätrulla ja misokastiketta

***

Jugurttijäädykettä, mustaherukkaa ja krokanttia

Paistettua villikalaa, kyssäkaalia ja ruskeavoikastiketta

89


MENU

Sugar salted zander with fermented apple and butter sauce
/
Tomato tartlet with homemade cheese and basil

***

Grilled romaine salad with Grand Reserve cheese

***

Glazed grey partridge with spring cabbage and creamy gravy
/
Pan fried wild fish with cauliflower flan, charred rhubarb and white fish roe and butter sauce
/
Deep fried oat tempeh with Nokka´s fresh spring roll and miso sauce

***

Yoghurt parfait with black currant and brittle

89

roosa_bg