Rapukausi on täällä!
Rapukausi
on
täällä!

Kesän odotetuin sesonki

Herkkusuille heinäkuun odotetuin päivä on ravustuksen aloitus 21.7. Ja silloin alkaa myös Nokan rapukausi! Tarjoamme sesonkiin räätälöidyn rapumenun – ja ravuille räätälöidyn erikoissnapsimme. Katso rapumenu ja tee pöytävaraus ajoissa!




 
Sesongin ykkösherkku, kotimainen jokirapu, juhlistaa Nokan rapumenua alkuruokana. Lisäksi menussa tarjolla on loppukesän ja alkusyksyn antimien muuta parhaimmistoa.
 
Eivätkä erikoisherkut rajoitu vain lautaselle. Mainioiden viinien lisäksi tarjoamme rapujen kyytipojaksi itse maustamaamme Nokan Koskenkorva-snapsia, jonka pohjana on vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti tuotettu Koskenkorva Climate Action -vodka.
 
Nokassa rapujuhlia voi viettää isommalla porukalla, kaksin tai vaikka yläkerran yksityiskeittiössä, johon mahtuu kahdeksan hengen ryhmä. Tilaathan ravut seurueellesi ennakkoon.
 

NOKAN RAPUMENU
 
Jokirapuja päivän hintaan
 
Chablis, Domaine des Malandes 2017, France
89 €

Snapsi: Nokan Koskenkorvasnapsi
9 € / 4 cl
 

Paistettua villikalaa ja tummaa rapu-fenkolikastiketta

 
Sancerre Les Pierris, Domaine Roger Champault, Loire, France
81 €
 

 
Kevyesti savustettua sorsanrintaa ja paahdettua kurpitsaa
 
Baligant 2016, Ogier AOC Saint Joseph
82 €
 

 
Härkäpapu-hamppukroketteja ja piimäkastiketta
 
Cescu Dolcetto D`Alba 2018, Angelo Negro, Piemonte, Italy
75 €
 

 
Omenajäädykettä, kinuskikrokanttia ja mustaherukkaa
 
Ainoa Sametti, Ainoa Winery, Suomi
17 € / 8 cl
 
Menu 46 € + ravut päivän hintaan
 
Jokirapuja saa ennakkotilattuna.
Tilaa ravut soittamalla ravintolaan vähintään 2 arkipäivää aiemmin:
09 6128 5600